Frequently Asked Questions

Kaj se je spremenilo?

Sestava in embalaža mlečne formule Aptamil sta se spremenili. Zahteve glede sestave so bile prilagojene novim predpisom EU in najnovejšim znanstvenim ugotovitvam. Za vse začetne in nadaljevalne mlečne formule je DHA zdaj obvezna sestavina, količine vitaminov in mineralov pa so bile prilagojene. Prilagodili smo tudi pakiranje tako, da boste lažje razlikovali formule za medicinske namene, začetne formule in nadaljevalno mleko ter vse enostavneje našli na policah.
Aptamil 1, 2, 3, 4 - Patentirana formula nove generacije Pronutra Advance, ki združuje edinstveno mešanico sestavin in napreden tehnološki postopek. Prilagojena embalaža, ki omogoča jasnejše razlikovanje.

Kakšne so prednosti za mojega otroka v primerjavi s prejšnjo formulo?

Z uporabo edinstvenega postopka v primerjavi s prejšnjo formulo Aptamil nadaljevalna mlečna formula z Pronutra Advance vključuje naše znanje in najnovejša odkritja, ki temeljijo na več kot 40-letnih raziskavah, ki jih je navdihnilo materino mleko. Poleg tega ima ta formula spremembo ravni LCP, DHA in AA ter sestave vitaminov in mineralov, kot to zahteva nova evropska uredba. Vsebuje tudi HMO 3'-GL, ki se proizvaja v edinstvenem postopku.

Kaj pomeni formula naslednje generacije / Pronutra Advance?

Formula naslednje generacije pomeni, da nenehno iščemo načine za napredek in nadaljnji razvoj svojih formul. Že 40 let izvajamo pionirske raziskave, ki jih je navdihnilo materino mleko, da bi razumeli, kako le-to podpira imunski sistem vašega otroka. To nam je omogočilo razvoj izboljšanega mleka Aptamil nadaljevalna mlečna formula naslednje generacije. To je edina formula s Pronutra - Advance, ki združuje našo edinstveno mešanico hranil z naprednim postopkom.

V čem se Pronutra ADVANCE razlikuje od drugih blagovnih znamk na trgu?

Aptamil nadaljevalna mlečna formula z Pronutra ADVANCE je prva in edina formula na trgu, ki združuje našo edinstveno mešanico hranil in napreden postopek. Vsebuje HMO (3GL), ki ga naravno najdemo v materinem mleku. Formula je patentirana in ekskluzivna za blagovno znamko Aptamil. Je rezultat 40-letnih pionirskih raziskav, ki jih je spodbudilo materino mleko in jih je izvedla naša skupina strokovnjakov in znanstvenikov.

Če je Pronutra Advance tako dober, zakaj ni prisoten v celotni liniji izdelkov Aptamil?

Naša nova formula Pronutra Advance je na voljo samo za osnovno mleko za zdrave dojenčke. Če vam je pediater priporočil, da za svojega otroka uporabite specialno mlečno formulo, vam svetujemo, da to storite. Naša paleta specialnega mleka je prilagojena za podporo prehranskim potrebam dojenčkov z diagnozo zdravstvenih stanj, motenj ali bolezni, kot so kolike, refluks ali alergija na kravje mleko. Zato morajo biti te formule posebej zasnovane za dojenčke s temi posebnimi potrebami.

Kateri edinstven postopek je omenjen na sprednji strani pakiranja?

Edinstven postopek za izdelavo formule je postopek fermentacije. Fermentacijski postopek je poseben postopek za proizvodnjo živilskih izdelkov z izbranimi mlečnokislinskimi bakterijami.
Fermentacija mleka je naraven in tradicionalen postopek, ki ga poznamo že leta in dokazano je, da prinaša posebne koristi. Jogurt in pinjenec sta dobro znana, tradicionalna, fermentirana mlečna izdelka. Tem dobro znanim izdelkom so bile pripisane posebne pozitivne lastnosti. Patentirana formula Pronutra Advance je edinstvena kombinacija tega naprednega postopka, mešanice vlaken (GOS / FOS) in pomembnih hranilnih snovi (npr. Omega 3, vitamina C in D ....).

V formuli obstaja edinstven postopek, materino mleko pa se ne predela. Kakšne vzporednice ima ta formula z materinim mlekom?

Vse naše mlečne formule za dojenčke in malčke se zgledujejo po več kot 40-letnih raziskavah, ki jih je navdihnilo materino mleko. Sestava materinega mleka je zelo zapletena, vseh njegovih komponent ni mogoče 100% posnemati (zaradi česar naj bo dojenje vedno prednostna izbira). Pri razvoju naših izdelkov prevladuje predvsem vpliv materinega mleka. Zato smo formulo razvili kot formulo naslednje generacije, ki temelji na naših najnovejših odkritjih in na podlagi kliničnih študij. Formula je patentirana formula, ki združuje naš edinstven postopek in edinstveno mešanico hranil.

Kaj je novega pri Pronutra ADVANCE v primerjavi s prejšnjo formulo Pronutra? Kakšno je izboljšanje sestave?

Pronutra ADVANCE je prva in edina formula na trgu, ki združuje našo edinstveno mešanico hranil in edinstven postopek. Vsebuje tudi HMO 3'-GL, ki se proizvaja v edinstvenem postopku. Formula je patentirana in ekskluzivna za blagovno znamko Aptamil. Je rezultat 40-letnih pionirskih raziskav, ki jih je spodbudilo materino mleko in jih je izvedla naša skupina strokovnjakov in znanstvenikov.

Kaj pomeni GOS:FOS?

GOS / FOS je naša edinstvena mešanica oligosaharidov, ki jih imenujemo tudi vlaknine. Vlaknine so sestavine hrane, ki spodbujajo rast dobrih bakterij v črevesju. Znano je, da materino mleko vsebuje vlaknine.

Kaj pomeni HMO?

HMO so oligosaharidi humanega mleka. To so ogljikovi hidrati (vlakna), ki so strukturno enaki kot tisti, ki jih najdemo v materinem mleku.

Ali formula vsebuje materino mleko? Od kod pride HMO, ki je v formuli?

HMO SO OLIGOSACHARIDI HUMANEGA MLEKA, KI NISO PRIDOBLJENI IZ MATERINEGA MLEKA. 3'-GL so strukturno enaki tistim v materinem mleku. Eden od naših HMOjev, 3'-GL, se proizvaja med našim edinstvenim postopkom.

Omenja se, da HMO 3GL prihaja iz vašega procesa. Kaj to pomeni?

3'-GL se proizvaja med našim edinstvenim postopkom. Edinstvene bakterije, ki jih uporabljamo za ta postopek, lahko ustvarijo strukturo, ki je enaka strukturi v materinem mleku.

Zakaj se je Aptamil spremenil? Stara formula je bila čisto v redu za mojega otroka.

Vašemu dojenčku vedno želimo zagotoviti najboljše. V primerjavi s prejšnjo formulo, Pronutra Advance vključuje naše znanje in najnovejša odkritja, ki temeljijo na več kot 40-letnih raziskavah, ki jih je navdihnilo materino mleko. Ta formula se spreminja v ravni LCP, DHA in AA ter v sestavi vitaminov in mineralov, kot to zahteva nova uredba. Vsebuje tudi HMO 3'GL, strukturno identično HMO strukturo. 3´GL pridobimo z našim edinstvenim postopkom.

Katere so posebne sestavine formule Pronutra?

Aptamil nadaljevalna mlečna formula z Pronutra Advance vsebuje posebne sestavine so scGOS/lcFOS in naš edinstven postopek za izdelavo formule. Formula vsebuje ključna hranila, ki podpirajo otrokov razvoj, kot sta vitamin C in D, ki prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema. Formula vsebuje tudi 3'-GL, strukturo, ki je enaka oligosaharidom iz materinega mleka. 3'-GL nastane med našim edinstvenim postopkom.

Ali moram novi Aptamil pripraviti drugače kot običajno?

Prosimo upoštevajte, da se je način priprave mleka spremenil. Pri pripravi formule svetujemo, da takoj po dodajanju praška močno navpično stresate stekleničko najmanj 10 sekund in obrok pripravite pri temperaturi, priporočeni na embalaži. Pri pripravi formule vedno upoštevajte navodila na embalaži.