Toddler_header_main

Malček

Čeprav je bil še včeraj novorojenček, boste že jutri v naročju držali malčka. To je čas velikih sprememb, saj vaš malček začenja razvijati svojo osebnost in raziskovati svet, ki ga obdaja. To je zanj zelo razburljivo in zanimivo obdobje.

Prehrana malčka

Bogata in raznolika prehrana ter dobre prehranjevalne navade so ključnega pomena za zdravo rast in razvoj vašega malčka. To je zanj obdobje hitre rasti in razvoja. Razvijajoči-se malčki imajo posebne prehranske potrebe, ki jih je pomembno zadovoljiti. Tudi z raznoliko prehrano, mu težko zagotovimo zadostno količino železa, ki jo potrebuje. Za ta nemen smo razvili Aptamil 3, ki vsebuje bistveno več železa kot kravje mleko, kar je izrednega pomena za razvoj možganov in edinstveno mešanico prebiotikov, ki mu zagotavljajo notranjo zaščito.

Razvoj malčka

To je obdobje velikih sprememb, saj vaš malček razvija svojo osebnost in odkriva svet, ki ga obdaja. Od 12. meseca dalje ga čakajo številni razvojni mejniki, ki jih bo moral osvojiti.

Informacije o malčku

Zagotavljamo vam informacije o tem, kako vašemu malčku zagotoviti zdravo in uravnoteženo prehrano, navajanju na kahlico in obvladovanju jeze.

Povezane vsebine

Informacije za zdrav razvoj vašega malčka