Nadaljevalno mleko po 10. mesecu starosti

Aptamil Pronutra ADVANCE 3 – nadaljevalna mlečna formula 800g

Na osnovi 40-letnih raziskav materinega mleka in prehranskih potreb malčkov, smo razvili formulo naslednje generacije Pronutra ADVANCE.

Naša patentirana formula Pronutra ADVANCE vsebuje optimalno mešanico sestavin in edinstven proces proizvodnje. Zasnovana je tako, da optimalno podpira imunski sistem vašega malčka.* Z dodatkom prebiotičnih oligosaharidov GOS/FOS (9:1), LCP (DHA, AA, EPA) in nukleotidov, postbiotikov in humanega oligosaharida 3'GL.​
Zadovolji prehranske potrebe malčkov po specifičnih mineralih, kot sta železo in cink.

Na voljo tudi v 400 g pločevinki.

*Vsebuje ključne vitamine C in D, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

 

Nov postopek priprave obroka

KORAK 1

Umijte si roke in sterilizirajte vse pripomočke.

KORAK 2

Zavrite pitno vodo in pustite, da se ohladi na 40°C. Ustrezno količino vode (preverite navodila na embalaži) nalijte v sterilno stekleničko.

KORAK 3

Merico napolnite z izdelkom in jo na strgalu pakiranja poravnajte do roba. Uporabljajte le priloženo merico. Prahu ne pritiskajte navzdol.

KORAK 4

Ustrezno količino prahu stresite v vodo. Točno količino odčitajte s tabele na embalaži. Preveč ali premalo prahu je lahko škodljivo. Zaprite stekleničko. Močno vertikalno stresajte vsaj 10 sekund, dokler se prah popolnoma raztopi (kotaljenje ali stresanje stekleničke v krogih ne zadostuje).

KORAK 5

Ohladite pod tekočo vodo in preverite temperaturo obroka pred hranjenjem. Pripravljen obrok takoj uporabite.

​​​​​