Aptamil® začetno mleko za dojenčke

*Začetno mleko za dojenčke je prehransko popolno in primerno kot edini vir prehrane od rojstva naprej in kot del raznolike odstavitvene prehrane od 6. meseca naprej, v skladu z zakonodajo

Zagotovljena kakovost

Predani smo cilju, da za vas in vašega otroka zagotovimo le najboljše.

Ne proizvajamo izdelkov blagovnih znamk supermarketov.

Preberite več o naših zavezah za zagotavljanje visoke kakovosti.

Pomembno obvestilo

Za dojenčke je najboljše dojenje. Če dojenček ni dojen, je začetno mleko za dojenčke primerno že od rojstva dalje. Nadaljevalno mleko je namenjeno le dojenčkom, starejšim od 6 mesecev, kot del raznolike prehrane in se ne smejo uporabljati kot nadomestek materinega mleka pred dopolnjenim 6. mesecem starosti. Priporočamo, da odločitev o hranjenju dojenčka z mlečno formulo vključno z odločitvijo o začetku odstavljanja in uvajanja goste hrane, sprejmete po nasvetu zdravnika, patronažne sestre, zdravstvenega delavca, medicinske sestre, dietetika, farmacevta ali drugega strokovnjaka, specializiranega za nego matere in otroka, in sicer glede na otrokove individualne potrebe.

Imate vprašanja o hranjenju in prehrani?

Naše babice, nutricionisti in svetovalci za hranjenje so vedno na voljo, da se pogovorimo o hranjenju vašega dojenčka. Torej, če imate vprašanje, se obrnite.

x