Naše strokovno znanje o nutricionistiki

Prehranske odločitve, ki jih sprejmete danes, lahko imajo pomemben pozitiven vpliv na prihodnje zdravje vašega otroka

Aptaclubovi strokovnjaki za nutricionistiko v zgodnjem življenjskem obdobju vam staršem pomagajo pri sprejemanju prehranskih odločitev v vseh fazah, od obdobja pred spočetjem do takrat, ko vaš otrok doseže starost malčka. Spoznajte več o prehrani v zgodnjem otroštvu in o tem, kako nenehno raziskujemo in uvajamo inovacije v korist dojenčkov in njihovih družin po vsem svetu.

Prihodnje zdravje vašega otroka se začne tukaj

Za pomembnost prehrane dojenčkov in malčkov smo se vedno zavzemali z vso strastjo. In z leti so raziskave pokazale, kako zelo pomemben vpliv lahko ima prehrana v zgodnjem otroštvu.

Danes na splošno velja, da lahko ima prehrana v zgodnjem otroštvu velik in dolgoročen vpliv na otrokovo zdravje. Še pred spočetjem otroka so vaše prehranske odločitve temelj za njegovo rast, razvoj in dobro počutje v prihodnosti. Razumevanje vloge, ki jo imajo posamezna hranila v vsaki fazi, vam lahko pomaga, da kar najbolj izkoristite potencial živil, ki jih uživate vi in vaš otrok, od obdobja pred spočetjem, med nosečnostjo in dojenjem ter vse do uvajanja goste hrane in še pozneje.

Preučite naše strokovno znanje o nutricionistiki za obdobje, ki vas zanima:

Imate vprašanja o hranjenju in prehrani?

Naše babice, nutricionisti in svetovalci za hranjenje so vedno na voljo, da se pogovorimo o hranjenju vašega dojenčka. Torej, če imate vprašanje, se obrnite.

x