pronutra_child

Prihodnost vašega otroka se začne danes

Zakaj je ProNutra+ edinstvena?

  • Pronutra + je naša edinstvena mešanica prebiotikov (scGOS/lcFOS), vitaminov A, C, D, železa in AA/DHA.
  • Aptamil 3 Pronutra + podpira razvoj možganov in prispeva k zdravemu imunskemu sistemu.

Rast otrok je na začetku njihovega življenja izjemno hitra. Prvo leto rastejo hitreje kot bodo kadarkoli kasneje. Pri 3 letih še zmeraj pridobivajo približno 8 g telesne mase na dan. Postajajo večji, njihove mentalne in fizične sposobnosti se razvijajo neprenehoma. Razvoj poteka iz nemočnega dojenčka v radovednega in sposobnega malčka.

Dajmo otrokom kar potrebujejo

Otrokovo razvijajoče se telo zahteva na kilogram telesne mase 6 krat več hranil kot telo odraslega. Ampak trebušček otroka je 5 krat manjši od trebuha odraslega! Ker malčki niso vedno najboljši jedci, je še posebej potrebno, da vsak obrok vsebuje pomembna hranila v pravilnih količinah.

Aptamil 3 Pronutra + podpira razvoj možganov

Več kot 30 let trajajoče raziskave o prehrani dojenčkov so nam omogočile razvoj pravega izdelka za dojenčke in malčke. Novi Aptamil 3 Pronutra+ podpira razvoj možganov in prispeva k zdravemu imunskemu sistemu. Ta edinstvena formula zadosti vsem specifičnim potrebam otrok po 1. letu starosti. Pomaga k zdravi in uravnoteženi prehrani majhnih otrok.

Zakaj je nadaljevalno mleko za malčke po 1.letu starosti najboljša možnost

Kravje mleko je primerno za večje otroke in odrasle, ne vsebuje pa zadostnih količin hranil, ki jih potrebuje malček. Aptamil 3 je idealen za otroke po 1.letu starosti, Aptamil 4 za otroke po 2.letu starosti.

Z Aptamil 3 se lahko zanesete na uravnoteženo prehrano malčka

Otroci z igro razvijajo svoje spretnosti za prihodnost. Ker želite vašemu otroku dati najboljšo popotnico za življenje, jih spodbujate k učenju pri igri in oskrbite z vsem kar potrebujejo, da se razvijejo v zdravo in razumno odraslo osebo.

Aptamil 3 Pronutra + prispeva k zdravemu imunskemu sistemu in podpira razvoj možganov. Sedaj in v prihodnosti predstavlja pomoč pri zdravi in uravnoteženi prehrani vašega malčka. Njegova/njena prihodnost se prične že danes.

Aptamil 3 Pronutra+ vsebuje:

  • Železo in DHA , ki pomagata pri kognitivnem razvoju otrok (sposobnost razmišljanja in razumevanja)
  • scGOS/lcFOS, vitamine A, C in D , ki prispevajo k zdravemu imunskemu sistemu.