Prosimo, najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje vam bodo dostopne informacije o nadomestnem mleku Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite za nadaljevanje, sprejmete, da vas spletna stran Aptababy.si informira o mlekih za dojenčke na vašo željo.

Dojenje je najboljše za dojenčke in se začne takoj po rojstvu. Odločitev, da ne boste dojili, je težko preklicati. Kombinirano dojenje in hranjenje po steklenički v prvih nekaj tednih dojenčkovega življenja lahko zmanjša zaloge vašega mleka. Pomembno je, da v času dojenja jeste zdravo in uravnoteženo prehrano. Ko se odločate o načinu hranjenja dojenčka, upoštevajte stroške in družbene posledice nadomestnega mleka za dojenčke. Če uporabljate nadomestno mleko, je za zdravje vašega dojenčka pomembno, da zelo natančno upoštevate navodila za pripravo. O načinu hranjenja svojega dojenčka se vedno posvetujte s pediatrom, patronažno sestro ali farmacevtom.

Aptamil 2 (800 g & 400 g): 
Aptamil 2 je nadaljevalno mleko s hranili, ki jih vaš dojenček potrebuje za zdravo rast in razvoj. Aptamil 2 je kot del uravnotežene mešane prehrane primeren za dojenčke po dopolnjenem 6. mesecu starosti. Po 10. mesecu dojenčkove starosti je priporočljivo, da Aptamil 2 postopoma nadomestite z nadaljevalnim mlekom Aptamil 3. Aptamil 2 z našo edinstveno mešanico scGOS / lcFOS.