Prosimo, najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje vam bodo dostopne informacije o nadomestnem mleku Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite za nadaljevanje, sprejmete, da vas spletna stran Aptababy.si informira o mlekih za dojenčke na vašo željo.

Dojenje je najboljše za dojenčke in se začne takoj po rojstvu. Odločitev, da ne boste dojili, je težko preklicati. Kombinirano dojenje in hranjenje po steklenički v prvih nekaj tednih dojenčkovega življenja lahko zmanjša zaloge vašega mleka. Pomembno je, da v času dojenja jeste zdravo in uravnoteženo prehrano. Ko se odločate o načinu hranjenja dojenčka, upoštevajte stroške in družbene posledice nadomestnega mleka za dojenčke. Če uporabljate nadomestno mleko, je za zdravje vašega dojenčka pomembno, da zelo natančno upoštevate navodila za pripravo. O načinu hranjenja svojega dojenčka se vedno posvetujte s pediatrom, patronažno sestro ali farmacevtom.

Dojenčki imajo občutljiv prebavni sistem, saj njihove prebavne funkcije šele dozorevajo. To se lahko odraža v kolikah (krčih), joku, zaprtju ali drugih znakih nelagodja. Aptamil Comfort 2 je nekoliko zgoščena hrana, posebej pripravljena za lažjo prebavo in splošno dobro počutje vašega dojenčka po dopolnjenem 6. mesecu starosti. Pri uporabi Aptamil Comfort 2 lahko opazite, da je blato vašega dojenčka mehkejše in svetlejše, podobno kot pri dojenih dojenčkih. Aptamil Comfort 2 vsebuje sestavine, ki podpirajo zdravo rast in razvoj. Po dopolnjenem 12. mesecu starosti je priporočljivo, da postopoma preidete na Aptamil 3.
 
Aptamil Comfort 2 vsebuje edinstveno mešanico scGOS/lcFOS.​