Prosimo, najprej preberite to pomembno obvestilo

S klikom na gumb za nadaljevanje vam bodo dostopne informacije o nadomestnem mleku Aptamil in drugih izdelkih. Če se odločite za nadaljevanje, sprejmete, da vas spletna stran Aptababy.si informira o mlekih za dojenčke na vašo željo.

Dojenje je najboljše za dojenčke in se začne takoj po rojstvu. Odločitev, da ne boste dojili, je težko preklicati. Kombinirano dojenje in hranjenje po steklenički v prvih nekaj tednih dojenčkovega življenja lahko zmanjša zaloge vašega mleka. Pomembno je, da v času dojenja jeste zdravo in uravnoteženo prehrano. Ko se odločate o načinu hranjenja dojenčka, upoštevajte stroške in družbene posledice nadomestnega mleka za dojenčke. Če uporabljate nadomestno mleko, je za zdravje vašega dojenčka pomembno, da zelo natančno upoštevate navodila za pripravo. O načinu hranjenja svojega dojenčka se vedno posvetujte s pediatrom, patronažno sestro ali farmacevtom.

​Izdelki

Z več kot 40 leti raziskav materinega mleka naša ekipa 250 pediatrov, znanstvenikov in strokovnjakov za prehrano nadaljuje z razvojem edinstvenih mlečnih formul, pripravljenih tako, da podpirajo prehranske potrebe vašega dojenčka v vseh fazah razvoja.​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Proven by science

Strokovno znanje

Danone Nutricia Early Life Nutrition proučuje materino mleko že več kot 60 let. Dojenčkom želimo le najboljše, zato neprestano iščemo načine izboljšave v prehrani dojenčka.

Preberi več
productpage_child_image

Zakaj je Aptamil 3 Pronutra+ edinstven?

Pronutra + je naša edinstvena mešanica prebiotikov (scGOS/lcFOS), vitaminov A, C, D, železa in AA/DHA.

Aptamil 3 Pronutra + podpira razvoj možganov in prispeva k zdravemu imunskemu sistemu.

Preberi več

Specialna mleka

Dojenčki nedonošenčki ali dojenčki s težavami pri hranjenju imajo posebne prehranske potrebe. Za njih imamo paleto specialnih mlek od rojstva naprej. Lahko nam zaupate, da bo s temi izdelki vaš dojenček dobil podporo, potrebno za zdrav razvoj.